ERCAN ÇELİK

 İstiyorsak; güneş olsun sevgimiz; gülümsesin, yüzümüz yüzünüze, Kardeşlik ve birlik içinde, mutlaka selam vermeliyiz birbirimize  

    Son Dakika :   
 
 

SENTURK

 

 

 

 AROMATİK TIBBİ BİTKİLER                 

EZAN OKUMA 

Ana Sayfa
Kuran-ı Kerim Değişik Dillerde
İletişim
Ercan ÇELİK Özgeçmiş
Günlüklerim
Ziyaretçi Defteri

 

 

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE

MARMARA ADASI

1-ÖzelAĞAÇLANDIRMA

ÇÖPDEN MAZOT ÜRETİMİ

                         



SERA ETKİSİ KARBONDİOKSİT ARTIŞLARI


Marmara Adası Özel Ağaçlandırma


Küresel Isınma Ve Ağaç"Ercan Çelik"

Anket
Anket Seçilmemiş
Diğer Anketler

Ziyaretçiler
Toplam Ziyaretçi :  805003
Bugün Ziyaretçi :  199
Aktif Ziyaretçiler :  1

BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK ve DOĞAL HAYAT    HAYVANLAR ALEMİ FOTOĞRAFLARI

VALİLİKLERE AÇIK ÇAĞRIMDIR

                   ANKARA VALİLİĞİNE

           Escan Anonim Şirketimiz, Toplam Kalite Yönetim Sistemi, Mükemmelliğe Yolculuk Anlayışıyla; Kurumsal Çalışan; Yönetenler, Üretenler, Çalışanlar, Müşteri, Pazar koordinasyonlu, Tam katılımlı; kararları ve çalışmalarında; üretim ve ürünlerinde Türk Markalarını sürekli geliştirmeyi; Çevreyi, Atmosferi, Ozon tabakası, Hava, Toprak, Su, Gürültü kirliliklerini, Doğal hayatı, Biyolojik Çeşitliliği, Oksijeni, Canlıların ve İnsanın, güvenlik ve sağlıklarını gelişimini esas alan; sürekli artan Sera gazlarına, Karbondioksit gazları ve iklim değişikliklerine fosil yakıtlara karşı; yine Afetler; Depremler, Yangınlar, Su ve Sel baskınlarına, Heyelanlara karşı korumaya yönelik;  insanı, canlıyı esas alan üst yönetimin liderliği, sorumluluğu ile önderliğinde; iyi bir iletişim ile güvenli tüm organizasyonlarında Hedef Verilerle sürekli, eğitim, iyileştirme ve yenilemeyi esas alan yönetimimiz; Ortaklarımız, Çalışanlarımız, Tüketici İnsanlarımız ile insanlığın memnuniyetini 274990 nolu ticaret sicil gazetesinde yayınlanan Tüzüğümüz, Uluslar arası Kanunlar, Kanunlarımız ve Yönetmelikler esasında sağlamaktadır.

    Hudutlarınız içerisinde bulunan, şehir mimari estetiği ve güvenli yapılaşmayı esas alarak, enerji ve maden kaynaklarını, su göletleri ile ulaşımın hızlı güvenli ana yol ile hatlara bağlanması projelendirilerek, Ormana ve Vakıflara ait meyveli ağaçları ile sahalarda yetişen aromatik tıbbi bitkileri ve Organik Tarımı projelendirip üretecek, gıda ürünleri ile Organik Hayvancılığı ve Eko Turizmi ve şehir turizmini kaya ev turizmini geliştirecek projelendirip hayata geçirecek, yenilenebilir Enerji konusunda organik yem ve gübre tesislerini projelendirip üretecek, organik ve menşei belirli gıda paketleyip pazara sunacak, tüm çöplere karşı dönüşüm sağlayacak makine ve insan gücüne sahibiz ve çözüm ortaklarımız bulunmaktadır.

      Orman içi telef olan boşa akan temiz su kaynaklarının, doğal, kayalık mağara evlerin göl ve deniz ile akarsuların korunması, meyveli ağaçların, aromatik tıbbi bitkilerin imar ihyası, sulanması yerine göre organik gübrelerle daha verimli kaliteli hale getirilmesi, doğal hayat dengesinin, yangına karşı korunması, hava, su, toprak, atmosfer ve ozon tabakasının korunarak sera gazı emisyonlarının azaltılması, fosil yakıtlar sonucu sera gazlarından özellikle Karbondioksit miktarının %85 yükseldiği, küresel ısınma ve iklim değişikleri tehlikesine tüm afetlere karşı tedbirler ile korumaya yönelik çabalara insanlık tarihinde öncülük yaparak yeni çığırlar açmamız, kaliteli ve verimli, organik ürünler yetiştirip yeni Türkçe Markalarını dünyaya pazarlamamız insanımıza ve insanlığa sunmamız asli vatan ve Türklük görevimizdir.

      Bozuk Orman Alanların da; Özel Orman, Aromatik tıbbi bitki yetiştirmek; ormandaki nadir ağaçlar ve meyveli ağaçların nadir canlı türlerinin ve aromatik tıbbi bitkilerin, su kaynakları ile sulamalarının yapılması, Escan Uzmanları ile ilgili Orman İşletme Müdürlüğü, Tarım Müdürlüğü Uzmanlarınca organik sahaların ve ürünlerin haritası çıkarılıp, projeleri yapılarak izin alınarak imar ihya bakım ve sulama yapılıp Vatandaş İşletmeler ve dünya sağlık teşkilatı ve organik gıda standartlarına uygun Marka ürün elde etmek, üretilenlerin %15 kar payını Savunma Sanayi Fonuna veya Valiliğin Belirleyeceği yardım fonuna Hayır kurumuna aktarılacaktır.Böylece vergilerle birlikte %33 kamu yararı sağlanacak, kayıtlı ekonomiye geçilecektir. Türkiye de su ve toprak kayıplarını önleyecek, Hava, ve her türlü kirliliğe karşı doğal yapı bozulmadan canlılar ve biyolojik çeşitliliği artıracak faaliyetlere sürekli bir şekilde devam edilecektir.

   Konunun tarafınız ve yetkililerce acilen değerlenerek, karar ve karşılıklı istişare ve bilgilendirme için randevu talebimiz konusunda bilgi verilmesi hususunda gereğini arz ederiz.         22.08.2023

 

 

 

 

 

 ERCAN ÇELİK KİMDİR? 1980 Yılında Anadolu Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden Kimya Mühendisi olarak mezun oldu. 2 yıl  Sanayi Ticaret Bakanlığına Bağlı  BİLKON konserve fabrikasında Laboratuar Şefliği,  Çalışma Bakanlığında 8 yıl İş Güvenliği Müfettişliği yaparak büyük sanayilerin teftişini yapmıştır. 2 yıl Başbakanlıkta Müşavirlik, 10 yıl Çevre Bakanlığında Başmüfettişlik yapmış ve Çevre Bakanlığında iken A.B.D. EPA da Küresel Isınma ve iklim değişiklikleri ile ABD de Denetim Sistemleri konusunda İnceleme –Araştırma yapmıştır.  TUDEV Türkiye Müfettişler Uzmanlar Denetim Elemanları Vakfı Başkanlığı,  Başbakanlık Denizcilik Müsteşarlığında 8 Yıl, Başmüfettişlik görevi yapmış, Emeklilik sonrası  Tuzlada Bulunan Gemi Tamirat İmalat Şirketinde İş Sağlığı Güvenliği Uzmanlığı,  İş Sağlığı ve Güvenliği  çevre ile ilgili Eğitim Kurumlarında Müdürlük Hocalık yapmıştır Daha geniş özgeçmişi,  Sanat ve Kültür ilişkileri Şiirleri, Makaleleri, İncelemeleri, uğraş alanları hakkında www.ercancelik.net/sayfaver.asp?sid=50  resmi web sayfasıdır. Senegal, Dakar da SENTURK SRL Firmasının %50 ortağı Olan Ercan Çelik ESCAN A:Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve genel Müdürlüğü görevinini yapmaktadır.

Ekleyen:  Ercan ÇELİK
Ekleme Tarihi:  22.8.2023
İzlenme:  193
Yazdır:Yazdır
 
Eklenen Yorumlar 
Bu Konuda En Çok Okunan Yazılar
 
TIBBİ AROMATİK BİTKİLER, KARABUĞDAY, TEFF,KİNOA,CHİA,
İklim Ve Toprak İstekleri: Akdeniz bölgesine ait bir bitki olmasına rağmen soğuklara dayanabilen bir bitkidir. Toprak yönünden fazla seçici değildir. Killi taban arazilerde daha iyi gelişir.
Ercan ÇELİK [ 7.1.2013 Devamı
 
TROPİKAL BİTKİLER AĞAÇLAR MANGO AVAGADO MUZ
Mango faydası ve kullanım kapsamı oldukça geniş bir meyve olmasının yanı sıra, lif ve C vitamini açısından oldukça zengin bir meyvedir. Saç ve cilt güzelliğinde doğal bir maske özelliğinde kullanılırken, birçok kozmetik ürünü
Ercan ÇELİK [ 7.1.2013 Devamı
 
MARMARA ADASI ÖZEL AĞAÇLANDIRMA, ARICILIK,HAYVANCILIK
2015 YILI BAŞLANGICINDA AĞAÇLANDIRMA SAHASININ İÇERİSİNE Nebi Baysal ile 50nADET ARI ALDIKLARINI, ORGANİK ARICILIK YAPILACAĞINI BUNUN İÇİN ARI SERTİFİKASI OLAN FEHMİ KiLIÇ'ı İŞE ALDIKLARINI,ÇALIŞANLARIMIZ SÖYLEMİŞTİR.
Ercan ÇELİK [ 7.4.2018 Devamı
 

CEVİZİN İNSANAveİNSANLIĞA FAYDALARI

  • En Çok Okunanlar
  • DÜNYANIN EN KALABALI...
  • MUSTAFA KEMALİN SAKL...
  • ÇEVRE BAKANLIĞI TEFT...
  • GÖKÇEADA...
  • SİVRİHİSAR KAYMAKAML...
  • VAKIFLAR ANKARA BÖLG...
  • TÜRKİYE,DAĞLARI,GÖLL...
  • Değerli KARDEŞLERİM ...
  • VAKIFLAR GENEL MÜDÜR...
  • TARIM Ve ORMAN BAKAN...
  • ESCAN A.Ş.Genel Müdü...
  • VALİLİKLERE AÇIK ÇAĞ...
  • 1938 deki Durumumuz ...
  • ESCAN ENERJi,SU,ÇEV...
  • Sevgi Kardeşlik Birl...
  •  
  • En Son Eklenenler
  • DÜNYANIN EN KALABALI...
  • ÇEVRE BAKANLIĞI TEFT...
  • MUSTAFA KEMALİN SAKL...
  • GÖKÇEADA...
  • TÜRKİYE,DAĞLARI,GÖLL...
  • KIYMETLİ ESCAN TOPL...
  • Değerli KARDEŞLERİM ...
  • VAKIFLAR ANKARA BÖLG...
  • SİVRİHİSAR KAYMAKAML...
  • ESCAN ENERJi,SU,ÇEV...
  •  

     

    Her Hakkı Saklıdır. ERCAN ÇELİK© 2013 Tasarim : Linear Yazilim