ERCAN ÇELİK

 İstiyorsak; güneş olsun sevgimiz; gülümsesin, yüzümüz yüzünüze, Kardeşlik ve birlik içinde, mutlaka selam vermeliyiz birbirimize  

    Son Dakika :   
 
 

SENTURK

 

 

 

 AROMATİK TIBBİ BİTKİLER                 

EZAN OKUMA 

Ana Sayfa
Kuran-ı Kerim Değişik Dillerde
İletişim
Ercan ÇELİK Özgeçmiş
Günlüklerim
Ziyaretçi Defteri

 

 

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE

MARMARA ADASI

1-ÖzelAĞAÇLANDIRMA

ÇÖPDEN MAZOT ÜRETİMİ

                         



SERA ETKİSİ KARBONDİOKSİT ARTIŞLARI


Marmara Adası Özel Ağaçlandırma


Küresel Isınma Ve Ağaç"Ercan Çelik"

Anket
Anket Seçilmemiş
Diğer Anketler

Ziyaretçiler
Toplam Ziyaretçi :  804444
Bugün Ziyaretçi :  742
Aktif Ziyaretçiler :  743

BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK ve DOĞAL HAYAT    HAYVANLAR ALEMİ FOTOĞRAFLARI

DOGAL HAYAT ÇİFTLİĞİ

DOGAL HAYAT ÇİFTLİĞİ

 VAKIFLAR,  HAZİNE ARAZİLERi ,  BOZUK ORMAN ALANLARI, MERALAR, TESCİLSİZ  VE ŞAHIS ARAZİLERİNDE   KURULACAKTIR.

 

    ÇİFLİKLER NASIL KURULACAKTIR?

   DOĞAL HAYAT VAKFI ve  ”Doğal Hayat Kooperatifi ile birlikte hareket ederek, Tecrübeli, Çözüm Ortağı Olabilecek Uzmanların en faydalı ve kaliteli ürünü esas alan Planlamayı ve Uygulama Projelerini ve detaylarını yaparak kontrollüğünü sağlayacaklardır.

 

   1-Harita, Bilgisayar, Şehir Plancısı, İç Mimar, Mimar, Çevre, Ziraat, Biyolog, Kimya, Gıda, Su, Orman, Peyzaj, Jeofizik, Fizik, Jeoloji, Maden, İnşaat, Makine  Mühendisleri, Ulaşım Uzmanları, Eczacı, Veteriner, Doktor (TIP UZMANI), Eğitimci, Pazarlamacı, Hukukçu, Tarihçi, Sosyolog ve psikiyatri  Uzmanlarından oluşan  Bir Heyet Tarafından Canlılar Alemi (Bitki Ve Ağaçlar, Su ürünleri); Hayvanlar Alemi ve  İnsanlık Aleminin Sağlığı, Güvenliği, Huzuru ve Mutluluğu İçin, Muhteşem Denge düşünülerek, Planlama Ve uygulama projeleri yapılacaktır.

   Planlamaya göre sahanın Orman, Bozuk Orman Alanları kullanması Tarım Orman Bakanlığına, Vakıf arazilerinde Vakıflar Genel Müdürlüğüne, hazine Ve tescilsiz araziler ise, Hazine Ve Maliye ile Çevre Ve Şehircilik Bakanlığına bağlı bulunduğundan yapılacaklarla ilgili, vaziyet planları yapılarak kullanım hakları için Orman, Vakıf, Meralarda 49 yıllığına izin alınarak sözleşme yapılıp, Uygulama Projeleri için ön izin alınacaktır.

 

   2-Ön İzin Alınmış Sahalarda; Enerji Su göletleri ve havuzları, Parklar, hayvanat bahçesi alanları, Ulaşımları, Organize Sanayi ,Tarım Hayvancılık bitki ekim alanları Yollar ve Elektrik Sahalarından ayrı ayrı dikim ve ekim alanları, güneş enerjisi veya sıcak sularla ısıtılan seralar sahanın topraklarının tümünün kullanılacağı tarım alanları, Enerji, (üretim dağıtım, kullanma sistemleri.) Su göletleri, diğer su yollarıyla  sıcak su veya soğuk su havuzları kullanma içme suları yerleri.

   Ulaşımın Her türlüsü Hava; Deniz, Kara (demiryolu, Teleferik Asansörler, bisiklet ve fosil yakıtsız araçlar,) Demir Yolu, Hava yolu, İş Makineleri, Araçlar Tırlar park yerleri, Tamirat tadilat yerleri, kayak yerleri..

    Organize sanayiler; Güneş enerji panelleri ve hücreleri, ihtiyaç malzemeleri, Rüzgar Gülleri ve malzemeleri ile su ve sudan enerji üreten malzemelerin imalatı, Elektrikli, Güneş enerjisiyle çalışan Yemek Kazanları Tavalar, Çaydanlıklar, saçlar, su depoları, buz dolabı, çamaşır makineleri, Bulaşık Makineleri Kurşun geçirmez cam; cam gözlük, baret, dürbün yelek dizlik veya kaput, iş güvenliği ve askeriye giyimi ayakkabı, postal,  Sağlık malzemeleri, Ortopedik Malzemeler, Birleşik Uygulama Projeleri ve detay planlaması yapılacaktır. Ray sistemleri, imalathaneler, fabrikalar.

    Selçuklu, Osmanlı ve yeni modern mimarlığa göre Mermer, Granit Taş kesim ve modelleme yerleri aynalı kurşun geçirmez perdeye ihtiyaç bulunmayan camları, olan portatif kurşun geçirmez evler, kapı ve pencere üretim  yerleri…

    Ahşap model evler ve model mobilyalar  üretim yerleri,

    Organik  Gübre Fabrikaları, Çöpten Elektrik, Mazot Ve Gübre Üreten Fabrika, demir ve çelik paneller, pvc panelleri, Alüminyum paneller, Dışları plastik içi paslanmaz çelik deniz içi, veya dağlara yapılacak, iskele evler için sağlam direnci yüksek paneller üretimi, Kaldırma gücü yüksek ve güvenli balon  üretimi, yat, gemi sandal üretimi… Geri dönüşüm Fabrikaları, demirdöküm, Saç vs. imalat ve elektrik ve elektronik cihazları üretimi, pratik beton üretme yalıtma ve Damlama Sulama Sistemleri, beton kumaş üretimi, boru vs. Veya ağaçlara  verilen su  sistemleri Su  bulutları oluşturacak vana sistemleri Büyük Tüplü Fidan Üretimi İçin tüplerin imalat yeri, fidan ve Fidelikler için sera, panelleri seraları doluya  taşa karşı koruyan örgüler. Pratik beton üretme yalıtma ve Damlama Sulama Sistemleri,  Veya ağaçlara  verilen su  sistemleri Su  bulutları oluşturacak vana sistemleri Büyük Tüplü Fidan Üretimi İçin tüplerin imalat yeri, fidan ve Fidelikler için sera, panelleri seraları doluya  taşa karşı koruyan örgüler.

   Yerleşim alanları, Geniş Meydanları, alışveriş merkezleri Sosyal ve Kültür merkezleri, Bilgi işlem  güvenlik. Vs. konularda yazılım merkezleri, Türk Hamamı Saunaları, Cami, İnsanlar için konaklama yerleri, usulleri, Yemek ve Diğer Gıda Maddeleri, Yemekhane, Aş Evleri, Sular ve Maden suları arıtma sistemleri…

   Oteller, Hastaneler, bakım evleri, Yurtlar, Kreşler ve ana okullarından başlamak üzere İlkokul, Orta Lise(Sağlık Meslek Okulları) ve yüksek (Ziraat, Endüstri, Makine, Gemi, Uçak Ve Tren Makineleri Mühendisliği, Tıp, Veteriner, Diş Tabipliği, Spor Uzmanlığı Fakulte Veya Eğitimi Çalışanların meslek ve sağlık eğitimi, Aşçılık eğitimi, yarışları.

   Edebiyat; Roman Hikaye, Şiir, Halk Ozanlığı, Atışma, Resim, Heykel, Tıraşlık, Fotoğrafcılık,Sinama Tiyatro, Sanat Ödüllerinin verileceği,  atışmaların yapılacağı salonlar. Şiir Ve Güzel Sözlerin Mermere, Granite yazı  yazma, eğitimleri,

    Türk Sanat, Halk Musikisi Türleri, Milli Folklorumuzun tüm türlerinin eğitimi ve yarışı

    Müzik aletleri Kullanma, Kursları;1-Telli Müzik aletleri, 2-Havalı Müzik aletleri 3-Gergin zarlı muzik aletleri çalma eğitimleri, (Ney Alto, Lir, Mandolin, Balalayka, kanun,piyano, rubab, tambur, Lir,  Org, Saksafon, Bağlama, (SAZ) Banco, Çello, Ut, Viyole Viyolensel, Gayda, Gitar, harp kanun, keman, kemence,tulum(horon) kontrbas, kopuz, lavta, flüt, klarnet, davul tef, dümbelek  çalışmaları icra etmeleri eğitimleri verilerek, yıllık yarışlarının yapılacağı mekan ve ortamların geliştirilmesi,

    Her Türlü Otomobil, Bisiklet, Motosiklet, Otomobil, Acil Kurtarma Ambulanslarının Otobüs, Kamyon, Tır, İş Makineleri, Kaldırıcı İş makineleri, Delici İş Makineleri, Trenler, Uçak, Pervaneli Uçak (helikopter;Gemiler ve Yatlar için Uygulamalı Sürücü Okulları, Her Tür Makine için, İş Sağlığı Güvenliği Okulları, Yük taşıma ve taşıtma eğitimleri  sertifikaları.

      Spor Merkezleri (Güreş, boks, karate, koşu, jimnastik, (kaldırma) Halter, bisiklet, yüzme, yürüyüş, yüksek atlama, futbol, basketbol, voleybol, buz patenti, kayak merkezi, hentbol,  Yüzme havuzları, bunlarla ilgili okul ve eğitimler.

       

     3-Saha şahıslara ait arazi ise o arazi sahipleri ile görüşülüp, dekara  ve değere uygun hisselerle “DOĞAL HAYAT İMAR, TARIM ARSA İNŞAAT KOOPERATİFİ” ne devredilerek üye yapılacaktır. Bu şekilde ileride Hazine, Bozuk Orman ve tescilsiz saha arazileri de yetkilileri ile görüşülerek üyelikler verilecektir. Vakıflar Genel Müdürlüğü, Orman ve Tarım Bakanlığı, Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı, Kültür Ve Turizm bakanlığı yetkilileri üye olup yönetim kurulunda bulunabileceklerdir. DOĞAL HAYAT VAKFI ve DOĞAL HAYAT İMAR, TARIM İNŞAAT ARSA KOOPERATİFİ üyelik ve yönetimin de bulunanlara yurt içi yurt dışı çözüm ortaklığı ve başarı konumuna göre Şirketlerde DOĞAL HAYAT A.Ş Yönetim ve Hissedarlıkları verilecektir.

    Kamu Kuruluşları temsilcileri Arazi Veren Şahıslar Vakıftan alınan üyeler Vakıflar üyeleri etken olacaktır. Belediye Başkanları Mülki Amirler, Encümen ve muhtarlar, istek ve talep üzerine üye yapılacaktır.   

    4-Seçilen arazileri önceden kiralayanlara veya mahalle sakinlerinden elinde traktör tarım aletleri bulunanlara, yine ülkemizde tarım aletleri bulunanlara Uzmanlık alanları veya ekim dikim yapmak isteyenlere, hangi ürünü ekecek veya dikecek ise, eğitimi verilecek, sigortası yapılacak tohumu mazotu, gübresi Mühendisi şirket tarafından sağlanacaktır. Şirket Ürünlerini piyasa değerinden satın alacaktır. 7 yıl süreyle bakım ve üretimini yapıp, masraflar çıktıktan sonra %50 sini Üreten alacaktır.  

      5-Yine Çiftliğe elinde büyük ve küçük baş hayvanları, develer Veya özel cins verimli damızlık dişi ve erkek hayvanları olanlar, küçük hayvanat bahçelerinde  ellerinde  hayvanı olup değerlendirmek  isteyenler için; Değerlendirme yapılıp, çiftliğe alınacaktır.

     Serbest doğal dağ hayvanları, Geyik, Yaban keçisi, Ceylan, Tilki, çakal, kurt, Dağ domuzu,Tavşan, Kartal, Keklik, Bıldırcın, Tavuklar, horozlar, Hindiler,Gaz  olanlar, Balık türleri ve yılan balığı, özel tür köpek türlerini, polis ve istihbarat için  çok cins verimli  köpek ve atları,  yarış atları, eğitim ve besleneceği sahalar ayırıp, getirebileceklerdir. Ne yapmaları isteniyorsa pazarlıkla Kurbanlık için koyun keçi dana besleyenler 3 aylık 6 aylık  bakım için  getirebilecek, üretebilecek hayvanlar  önce karantina yerine alınacaktır. Sonra organik bakımı, sağlığı , sağlayacaklardır. Bunların pazarlıkları bulundukları mekandan kalkmadan önce sözleşmeye bağlanıp sonra karantinaya getirilecektir.

     6- DOĞAL HAYAT ÇİFTLİĞİNDE;  Engelliler, yetenekleri yaradılışına bağlı olarak engelli veya sonradan engelli olanlar için, Yaşlılar, Hastalar, Normal Sağlıklı olanlar, Eğitimciler, Sporcular, Gençler, Çocuklar, Bebekler düşünülerek Yaşam alanları ve gençlik kamplarının oluşacağı alanların tespiti, Tüm canlıların yetişmesi büyümesi düşünülerek, Sağlıklı Hava Su Ve Toprak alanları,Yeşil Alanlar, Orman alanlarında avlaklar, KIRYEMEKLERİ  yeme alanları, tüm Evrensel İnsanlık  için (Organik Sertifikalı) DOĞAL HAYAT ve  güvenli yaşam alanları sağlanacaktır. 

    Doğal Hayat Çiftliği için; içinde ve dışına yolların, göletler ve su yollarının, enerji sahalarının, Tarım ve Hayvancılık alanları, Oteller, yerleşim alanları, Organik ekmek, simit fırınları, Organik Yemekhane  içinde  taş fırınların  yerlerinin tesbiti,

    Konut yaşam alanları rüzgar ve soğuk hava akımlarının geldiği yöne  kale gibi Yüksek katlı evler yapılarak  ve ağaçlarla  gergef gibi örülerek her kesim için ekonomik evler yine Herkesim  için evler Yaşlılar  ve Engelliler Eğitim ve Hayat  alanı, Tek, İki, Üç ve dört odalı, organik Bahçesi Güneş Panellerinden yapılmış Seralı Evler;  Havuzlu saunalı evler, Sağlık ve Eğitim alanları Evleri,

    Tüm meyveli ve meyvesiz ağaç türleri;

     Ceviz Türleri, meşe, çınar, çam, ladin, katran, kilik, ardıç, kavak, servi, Akasya, Harnup, Yemiş, Ahlat, Badem, Armut, Alıç, Kestane, Ihlamur, Fındık,  Elma, Zeytin, Jojoba, Nar, Erik,  Okaliptüs, Defne, Kuşburnu, Kurt Üzümü, Kapari, Kocayemiş-DağÇileği, Üzüm, İğde, Sakız Ağacı, Antep fıstığı, Servi, Yaban Mersini, Kivi, Salep, Trabzon Hurması, Koca yemiş, şeftali, kayısı, Avagado, Mango,

     Canlı aromatik tıbbi türler; tıbbi nane, nane, passiflora, kekik, adaçayı, kantaron, Ejder, Gül, Çay, Tütün, Biberiye, lavanta ve süs bitkileri, Sümbül, Menekşe, Çiğdem,Nergis,

      Buğday, arpa, çavdar, burçak, pirinç, susam, fiğ, mısır, nohut, fasulye, mercimek,

      Havuç, Kırmızı havuç, Lahana, karalahana, domates, salatalık, biber, Karnabahar, Brokoli, kabak, turp, pancar türleri, Haşhaş Yonca, glutensiz, yiyeceklerin (Kara bugday, tef, kinoa, çiya), mantar, arı otu ve arı yerlerinin belirlenmesi

     Arıcılık  arı sütü, polen bal üretimi

    Büyük baş damızlık Camız, İnek, Küçük baş süt keçisi,Koyun,  Ankara Keçisi, doğal hayvanları, geyik, ceylan, tavşan, kanguru, Yaban Keçisi Yaşam alanları, tavuk, kaz, hindi, ördek, keklik, bıldırcın, tatlı su balıkları, fosilleri yaşam alanları Tavus kuşu yetiştirme yaşam alanı ayrılması yetiştirilmesi

    Yine  At ÇiftliğiEşek Çiftliği, Deve Çiftliği, Köpek ve Kedi türleri Damızlık Yetiştirilmesi     

    Midye türleri,

    Yılan balıkları ve başka tatlı su balıkları, kırmızı benekli alabalık, Akvaryum Balıklarının kafes kuşları, yetişeceği ortamlar geliştirmek türlerini tespit etmek

    Deniz balıkları, Okyanus balıklarının ve ya alabalıkların yaşam alanlarında yakalanıp canlı yaşama alanı sularıyla tankerler içinde çiftlik de bulunan uygun havuzlara aktarılması oradan satılması, yerine göre üretilmesi,  yakalanıp ve oradan servis yapılması, hizmetleri verilecektir.

  DOĞAL HAYAT ÇİFTLİĞİ

  DOĞAL HAYAT VAKFI ; ÇÖZÜM ORTAKLARI, DOĞAL HAYAT İMAR, TARIM, ARSA  İNŞAAT KOOPERATİFİ; KURUCULARI, DANIŞMA VE ŞEREF KURULU  ÜYELERİ

 

 

1-Prof. Dr. İhsan Erdoğan; Gazi Ü. Hukuk Fakültesi Eski Dekanı; Öğretim Üyesi

2- Prof. Dr. Derviş Yılmaz “ Gazi.Ü.Dişçilik Fakültesi Eski Dekanı Öğretim Üyesi

3-Prof Turan Güven Gazi Üniversitesi FEN Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi

4-Prof Doktor Ayşe Filiz (Yavuz) Afşar, Y.B. Tıp Fakultesi Kadın Doğum Bölüm Başkanı

5- Prof.Dr  Canan Efendigil  Karatay (Kalp ve İç Hastalıkları Profesörü,

6-Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu Doğal Bitki İlaç Üreticisi

7-Prof. Dr. Durmuş Ali Öçgüder Y.B Ü. Tıp Fak. Ortopedi(Kemik) Bölümü  Öğretim Üyesi

8-Prof Dr. Ahmet Özet   (Dahiliye - İç Hastalıkları, Tıbbi Onkoloji) 

9-Prof Dr.  Murat    Akın  Gazi Üniversitesi Genel Cerrahi   Öğretim Üyesi  

10-Prof.Dr  Canan Cabbar Kimya Müh Gazi Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü Öretim Üyesi      

11-Prof.Dr.Senih Yazgan Uludağ Üniversitesi (Ziraat-Sistem Uzmanı Alara Fidancılık Müşaviri- İhracatçılar Birliği B.)

12-Prof Dr. Rasim Koçyiğit (Ziraat Fak. Ziraat Mühendisi Toprak Uzmanı)

13-Prof Dr. İbrahim Soğukpınar (Bilgisayar Mühendisliği  Dekanı)

14-Prof Dr. İrfan  Erdoğan Eğitimci Yazar (Eski Mili E.Bakalığı Talim Ve Terbiye Kurulu Başkanı

15-Prof Dr. Doğan Cüceloğlu  Eğitimci-yazar

16-Prof.Dr.Çiğdem Kirel Anadolu Üniversitesi Çalışma HayatıBölüm Başkanı  Öğretim Üyesi

17-Sait  YUSUF (Yurt Dışı Türkler Ve Akraba Topluluukları  Başkanı)

18-Engin Kahraman (Kültür Eğitim Kurumları Genel Müd Yrd)

19-Abdulfettah Çetinkaya (Ulaştırma Altyapı Bakanlığı Müşaviri)

20-Orhan Kumbur (GüvenlikUzmanı-Pilot,PilotEğitimcisi Hocası) 

21-Ahmet Güzelgün  Uçak Teknikeri,  Kamu Yönetimi

22-Sultan Kartal Kamu Yönetimi-Muhasebe, 3 Boyutlu Tasarım, Yapı Dekorasyon

23-Mahmut Zengin Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürü (Gen.Md)Emekli (Çay ve Fındık Üreticisi)

24-Mahmut Öz Eczacı Şifa Eczanesi Manavgat (Tıbbi Bitkiler Uzmanı- İlaç Üreticisi)

25-Dr. Mahmut Kürşat ORAL Maden Yüksek Mühendisi ETİ MADEN  Avrupa Temsilcisi

26- Mehmet Ugur Özdeniz İnşaat Mühendisi (TSE Ve İSO Eğitimci Uzmanı Eski TSE  Bölge Müdürü )

27-Mustafa Uğur Kızıl Makine Mühendisi İşadamı (ÇelikTank Sanayici Üreticisi)

28-Mehmet Peker  Kimya Mühendisi İş Adamı (Teksitilci)

29-Dr. Ali İhsan Güçüş  Fizik Yüksek Müh. Atom enerjisi Emeklisi

30-Dr. Sıtkı Ersen Kimya Mühendisi Atom Enerjisi Kurumu Md (Emekli)

31-Murat Kocagöl İş adamı (Elektrik Elektronik Güneş Enerji Panel Uzmanı (Çöpten Mazot Üreten Firma Temsilci)

 32-Mustafa Tartar, Harita Mühendisi Konya Tapu Kadostra Eski Bölge Müdürü(İş adamı)

33-İsmail Gökdoğan (Doğan Tel Sahibi;  İş Adamı )

34-Murat Solak;  Harita Mühendisi “Gayri Menkul Değerlendirme Uzmanı” İş adamı

35-Cemil Adıgüzel; JeofizikMüh MTA Em.Sıcak Su, Maden rezerv Tespiti (İş Adamı)

36-- Osman Fikret Beşe  Maden Mühendisi (MİGEM)

37-Abdulmuttalip İn Ziraat Yüksek Müh.Tarım Hayvancılık Uzmanı Ankara İl Tarım Müdürlüğü  

38- Mustafa Kemal Aydınlı  Altın,Mermer Maden İşletmecisi, İnşaat,Gayrimenkul Uzmanı İş adamı)

39-Selman Özçelik, Uluslararası Pazarlama- Ticaret,Gayrimenkul Uzmanı

40-Hulki Aşçı  Okçuluk,Kamp hocası (OBAKAMP ) BEYAZ Eğitim Kurumları Sahibi

 41-Orhan ORAZ  Raylı Sistemler İmalat Müdürü

42-Ali Özkarslı ( Raylı Sistemler İmalathanesi Müş. )

43-İbrahim YÜZER Orman Mühendisi Orman Genel Müdürlüğü. Ağaçlandırma Daire Başkanı

44-Faruk Mortaş- Ziraat Müendisi Uzman.“Organik Sertifika veren Kuruluşun Sahibi İş Adamı”

45-Cafer Uzunpınar   Çevre Bak  CED Daire Başkanı Emekli

46-Taner Taylan Yer altı;su ve  madenve malzeme  tespiti  teknik  cihazı  uzmanı

47-Süleyman Küçük  Maliyeci- Muhasebeci

48- Murat Çelik ( Almanya Posta T Kargo Ulaşım Uzmanı Müdür)

49- Ahmet Duran Kırılmış(Uluslar Arası Ticaret Uzmanı- İhracatçı İş adamı

50- Hüseyin Olacak ( Fide Fidan Yetiştiricisi İş adamı)

51-Orhan Karagöz ; Karagöz Otomobil Servis Sahibi İş adamı)

52-Ahmet Cengizler  -Cengizler OtoKaborta Sanayi  Sahibi Ustası 

53-Bahadır Güler Uzman -Sigortacı

54-Mehmet Badıllı (Badıllı Aşireti  Urfa, Diyarbakır, Erzincan- Van- Ağrı- Hakkari

55-Tubitak Temsilcisi Tıbbi bitkiler

56-Vakıflar  Temsilcisi- Vakıf arazileri üzerinde Çalışmak için

57-Orman Ve Tarım Bakanlığı Temsilcisi

58-Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Temsilcisi

59-Hazine  Ve Maliye Temsilcisi

60-Yalçın Kartal (Adana İşadamları Derneği  Organizatör Temsilcisi)

61-Abdullah Tok (Mardin,Van, Ağrı- Hakkari-Şırnak- Lübnan)Aşiret

62- Korucular Temsilcisi

63-Mehmet Emin Ayazoğlu Makine Müh.(Eski Tuzla Liman Başkanı-Gemi Sorvey Uzmanı)

64-Yaşar   Cihan İş adamı(Armatör-Kömür Tüccarı Emekli)

65- Suat Hilmi Boynudelik  (İş adamı )Agaç end. Organik Gübre Üreticisi

66-Aydemir Engin (Kimya Yüksek Mühendisi (Akdeniz Gübre İşletme Müdürü) Organik Gübre Fabrikaları Kurucusu. Dünyanın Sayılı Gübrecilerinden

67-Armağan Çelik (Berlin Teknik Üniversitesi Makine Mühendisi (Plastik Malzemeler Ar-Ge Uzmanı)

68-Hidayet Nalçacı Kimya Mühendisi (Çimento Fabrikası Kurucusu)

69-Ahmet Kahveci  Makine Müh. İş Adamı,Oluklu Mukavva Sanayi Sahibi(Kireç, Alçı Kağıt Uzmanı)

70-Nihat Kaya İ.TÜ. Maden Mühendisi-MiGEM.Kızılay Gen Müd Yrd.Mermer ihracatçısı

71-Elahattin İçer  İşletmeci  ( Eski Telekom Genel Müdürü)

72- Halil Büyükikiz Eğitimci Emekli Petrol İşletmecisi

73- Onur Özavcı, Şehir Plancısı İller Bankası - Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Teftiş  Kurulu

74-Ahmet  Çelikdin  Ziraat  Mühendisi Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Teftiş  Kurulu  

75- Mehmet Duman, Hukukçu –Ankara67.Noteri Eski Çevre Bakanlığı Hukuk Müşaviri

76-Durdu Güneş  Eski Çevre Bakanlığı  Hukuk Müşaviri, Eski Engelliler Hukuk Müşaviri  Yazar-Şair

77-Ahmet Sandal Eski DemiryollarıT.K.Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı, İç Denetim Başkanı Kamu Yönetimi Uzmanı Şair-Yazar Eğitimci

78- Şakir Aksu Kimya Mühendisi Çalışma Bakanlığı Teftiş Kurulu( İşyeri Hekimi iş güvenliği Sağlık Personel Eğiticisi İş Güv ve Meslek Hastalıkları Uzmanı)

79-Metin Çetin Jeofizik Mühendisi Oda yöneticisi Kıyı Emniyeti-Kurtarma Sahil Güv.Uzmanı

80-Gökhan Çakmak;Orman Mühendisi,Ağaçlandırma  Proje Yetkilisi İş Adamı

81-Ali YOKLAYAN  Ziraatcı; İşadamı.Glutensiz Ürün Yetiştirme Uzmanı (Emekli Belediye Başkanı)

82-Hayati Öztürk İşletmeci,Eski Belediye Başkanı (Hakim Evi Sos İş.M)

83-Arif Şimşek  Çalışma ve Sos.Hiz.Teftiş Kurulu Başkanı.Yrd

84- Abdulkadir Aslan Çevre Bakanlığı Emekli; Hastane Kurma İşletmecisi Ve Yöneticisi

85-Erdoğan Öztürk Orman Müh, Ağaçlandırma Toprak Uzmanı (Batı Trakya)

86-Suat Hayri Özveren  İşadamı Bankacı,Tarım ve Hayvancılık İşletme Sahibi

87-Orhan Özbek Makine Müh.Ulaştırma Gemi Ve Tersaneler D.Bşk.

88-Hüsamettin  Onarıcı Makine Mühendisi (TAİ) Emekli

89-Hamdi Özet  Makine Mühendisi (TAİ)Emekli

90-Mevlit Yıldırım Hafız- İmam Eğitimci (Emekli)

91-Ömer Sait Kökcan Endüstri Mühendisi (B.Mevzuatı Geliştirme G.M.Yrd. Başbakanlık Müşaviri)

89- Sedat Rifat Doyum,Ziraat Bankası Zirai Krediler Daire Başkanı Müfettiş Uzman  İşletme Yöneticisi

90-Mustafa Karahan İşletmeci İktisatcı (Sinema Televizyon Film Yapımcısı)

91-Ahmet Kılıç  Kimya Mühendisi-Yem Fabrikası Yöneticisi-UzmanOSGB sahibi

92-Muhterem Kaya Eğitimci-Emekli

93-Emre Dedeoğlu(Eski Çevre Bak. Müfettişi, Sağlık Bakanlığı Başmüfettişi)

94-Sadi  SU  İşletme İktisatçı Çalışma Bak. Eski Müfettişi Çalışma Hayatı Müşaviri

95- İsa Yalçınkaya Yeminli, Muhasebe Mali Müşavir Serbest

96- Abdullah Evren-( Eski Fiskobirlik Genel Müdür Yrd. İktisat Maliye Sosyal Hizmetler Uzmanı Eski Daire Başkanı, Emekli

97-Mehmet Yeşil  İşletmeci  İşadamı (Marketler Sahibi)

89-Mehmet Gülşen- İmam Çiftçi Emekli Gayrimenkul Uzmanı

98-Murat  Ergen –Çiftçi,Limon Ve Narenciye Yetiştiricisi, Muhtar- Süt Üreticileri Birliği Başkanı

99-Necdet Çarıkcı İş Teftiş Ankara Grup Bşk. İşyeri Hekimi İş Güvenliği Uzman Eğiticisi,

100-Hamza Ersinadım(Sendika Uzmanı Emekli Öğretim Görevlisi

101-Alparslan Gürgenç (Gazi) -Emniyet Müdürü(Bomba Uzmanı )İçişleri Bakanlı

102-Nizamettin Türkoğlu- İşadamı Tarım-Hayvancılık(Kuğu Gölü İşletmecisi) Temelli(Milli Mücadele de  Ali Türkoğlu Torunu)

103-Prof.Dr. Coşkun Atayeter Kimyacı Şeker Fabrikaları Uzmanı)

104-Doç. Dr Yavuz Cabbar (ÇED Eski G.Müdürü-.Şeker Fabrikaları Genel Müdürü-Sanayi Ticaret Müsteşarı-Ankara Sanayi Odası Genel Sekreteri

105- Ercan ÇELİK Kimya Mühendisi Eski Çalışma, Çevre- Denizcilik Ulaştırma Bakanlığı Müfettişi Başbakanlık Müşaviri (Çevre Görevlisi Eğitici Uzmanı Ve İşyeri Hekimi  İş güvenliği Uzman Eğiticisi  A Sınıfı İş güvenliği Uzmanı)

106-İhtiyaç olacak Meslek Odaları Temsilcileri, Lokantacılar, Fırıncılar, Pastacılar Şekerciler Kahveciler, Gıdacılar,Terziler,Dikimciler, Berberler, Mobilyacılar, Yer altı Madencilik İşletmesi yapanlar Altın arıtıcıları,İsteyenler Vakıf Üyesi Yapılacaktır.

     

 

Ekleyen:  Ercan ÇELİK
Ekleme Tarihi:  3.1.2019
İzlenme:  1620
Yazdır:Yazdır
 
Eklenen Yorumlar 
Bu Konuda En Çok Okunan Yazılar
 
TIBBİ AROMATİK BİTKİLER, KARABUĞDAY, TEFF,KİNOA,CHİA,
İklim Ve Toprak İstekleri: Akdeniz bölgesine ait bir bitki olmasına rağmen soğuklara dayanabilen bir bitkidir. Toprak yönünden fazla seçici değildir. Killi taban arazilerde daha iyi gelişir.
Ercan ÇELİK [ 7.1.2013 Devamı
 
TROPİKAL BİTKİLER AĞAÇLAR MANGO AVAGADO MUZ
Mango faydası ve kullanım kapsamı oldukça geniş bir meyve olmasının yanı sıra, lif ve C vitamini açısından oldukça zengin bir meyvedir. Saç ve cilt güzelliğinde doğal bir maske özelliğinde kullanılırken, birçok kozmetik ürünü
Ercan ÇELİK [ 7.1.2013 Devamı
 
MARMARA ADASI ÖZEL AĞAÇLANDIRMA, ARICILIK,HAYVANCILIK
2015 YILI BAŞLANGICINDA AĞAÇLANDIRMA SAHASININ İÇERİSİNE Nebi Baysal ile 50nADET ARI ALDIKLARINI, ORGANİK ARICILIK YAPILACAĞINI BUNUN İÇİN ARI SERTİFİKASI OLAN FEHMİ KiLIÇ'ı İŞE ALDIKLARINI,ÇALIŞANLARIMIZ SÖYLEMİŞTİR.
Ercan ÇELİK [ 7.4.2018 Devamı
 

CEVİZİN İNSANAveİNSANLIĞA FAYDALARI

  • En Çok Okunanlar
  • DÜNYANIN EN KALABALI...
  • MUSTAFA KEMALİN SAKL...
  • ÇEVRE BAKANLIĞI TEFT...
  • GÖKÇEADA...
  • SİVRİHİSAR KAYMAKAML...
  • VAKIFLAR ANKARA BÖLG...
  • TÜRKİYE,DAĞLARI,GÖLL...
  • Değerli KARDEŞLERİM ...
  • VAKIFLAR GENEL MÜDÜR...
  • TARIM Ve ORMAN BAKAN...
  • ESCAN A.Ş.Genel Müdü...
  • VALİLİKLERE AÇIK ÇAĞ...
  • 1938 deki Durumumuz ...
  • ESCAN ENERJi,SU,ÇEV...
  • Sevgi Kardeşlik Birl...
  •  
  • En Son Eklenenler
  • DÜNYANIN EN KALABALI...
  • ÇEVRE BAKANLIĞI TEFT...
  • MUSTAFA KEMALİN SAKL...
  • GÖKÇEADA...
  • TÜRKİYE,DAĞLARI,GÖLL...
  • KIYMETLİ ESCAN TOPL...
  • Değerli KARDEŞLERİM ...
  • VAKIFLAR ANKARA BÖLG...
  • SİVRİHİSAR KAYMAKAML...
  • ESCAN ENERJi,SU,ÇEV...
  •  

     

    Her Hakkı Saklıdır. ERCAN ÇELİK© 2013 Tasarim : Linear Yazilim